fbpx

Klíma Tisztítás

Klíma karbantartás, split klíma tisztítás, fertőtlenítés,  klíma javítás Budapest, 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6.kerület, 7. kerület, 8.kerület, 9.kerület, 10 kerület, 11. kerület, 12 kerület, 13 kerület, 14 kerület, 15 kerület, 16 kerület, 17 kerület, 18 kerület, 19 kerület, 20.kerület, 21 kerület, 22 kerület Ingyenes kiszállás 
A klíma karbantartást megrendelheti a +36 1 328 5074-es telefonszámunkon, vagy a kapcsolat mező segítségével.  Áraink 

A légkondicionálók beltéri egységének belseje – a folyamatos páralecsapódás miatt – hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért célszerű a klímát tisztán tartani. A gyártók újabbnál újabb bevonatokat fejlesztenek ki a gombák és baktériumok visszaszorítására több-kevesebb sikerrel. Ilyen például a Samsung ezüst bevonata a légszűrőkön és hőcserélőkön.

A másik ok, amiért a rendszeres karbantartás és tisztítás fontos, a gép üzemszerű működésének biztosítása. A klímák beltéri egységei működésükből adódóan nagy mennyiségű levegőt mozgatnak meg, amit egy hűtő, vagy fűtőfelületen (hőcserélő) keresztül áramoltatva juttatnak vissza a szobába. A hőcserélőnek kellően nagynak kell lennie ahhoz, hogy a készülék leadhassa a kívánt teljesítményt, ugyanakkor túl nagynak sem szabad lennie a készüléknek, hiszen ekkor a klíma esztétikai szempontokat sértene.

 

Vállaljuk családi házak, társasházak,  irodák és egyéb közintézmények részére. Klíma készülékek és légkondicionáló berendezések szerelését telepítését, javítását, gáztöltését. Kül és beltéri egységek szakszerű precíz tisztítását  Hétvégén is. Reggel 8:00 – 20:00 között.

 

Gyakoriság

A karbantartás gyakoriságát illetően a gyártók az évi két alkalmat írják elő. A készülékek karbantartását és tisztítását célszerű minden klímaszezon előtt, illetve után elvégezni. A szezon előtti tisztítás nagy előnye, hogy a nyár beköszöntével nem kell várnunk a szerelőre, továbbá, hogy szezon alatt a klímás szakemberek, vagy szervizek túlterheltsége miatti “sorban állást” megússzuk

Tartsa karban klímáját, óvja családja egészségét.

Nyilván Ön is észrevette már, hogy a légkondicionáló berendezése bekapcsolásakor rossz szag érződik. Ilyenkor valószínűleg tele van a készüléke a kellemetlen szagokat okozó különböző gomba és baktériumtenyészettel, vagy el van tömődve a kondenzvíz elvezető kifolyócső.

Klíma szerelő szakembereink megtisztítják a klímáját a kellemetlen szagoktól, amelyeket a gombás, illetve bakteriális telepek okoznak. A rossz szag, tisztítás után teljesen megszűnik.

Évente kétszer, a nyári szezon megkezdése előtt és ősz végén mindenképpen hívj szakembert, hogy kitakarítsa a klímaberendezést.

Klíma tisztítás menete

  • Klima Beltéri egység vegyszeres tisztítása, szűrők kimosása
  • Légáteresztő bordák penész és gombaölő fertőtlenítése.
  • A kültéri egységek, vegyszeres tisztítása, öblítése.
  • Kondenzvíz elvezető cső ellenőrzése
  • Hűtő hőmérséklet ellenőrzése

Mi nem csak “fújkálunk és kész”, mi valóban kitakarítjuk a klímádat, kívül belül!

klímatisztítás olcsón gyorsan szakszerűen

 Tudta hogy Komoly betegségekkel járhat, ha elmulasztja a légkondi tisztítását?

Hetek óta náthával küzd nyáron? Könnyen lehet, hogy a piszkos klíma az oka.

Forrás: https://www.duol.hu/eletstilus/komoly-betegsegekkel-jarhat-ha-elmulasztja-a-legkondi-tisztitasat-2324838/