Klíma beszerelés Áraink

 Klíma beszerelés most csak 50.000Ft 

3 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 06306207285 Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket

 Klímaberendezések Akciós áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több típusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.
Kérje ingyenes felmérésünket és Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában!

Miért 3 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 5.000Ft/ méter a csövezés költésége a 3 méteren felüli szakaszra számolva.

Felhasznált anyagok»

Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 3 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség bruttó 5.000 Ft méterenként).

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 10.000 Ft/méter.

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását.

INGYENES EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Egyedi elképzeléseire, igényeire kérje bátran a legkedvezőbb árajánlatunkat!